tag:blogger.com,1999:blog-7769215284718928408.post6971881290141726410..comments2023-10-30T15:44:37.242+01:00Comments on e-Προβατίνα: Τα χρυσά αμπέλια Δημήτρηςhttp://www.blogger.com/profile/06169447552457996662noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7769215284718928408.post-69010057505270302302013-11-22T17:39:09.736+01:002013-11-22T17:39:09.736+01:00Καλησπέρα Λίλα! Ακριβώς πριν ένα χρόνο είχα βάλει ...Καλησπέρα Λίλα! Ακριβώς πριν ένα χρόνο είχα βάλει μια παράγραφο με συμβουλές για το ψήσιμο της προβατίνας. Είναι εδώ: <br /><br />http://e-provatina.blogspot.fr/2012/11/ventouxthereturn.html<br /><br />Είναι πολύ σημαντικό να είναι καλό και σιτεμένο το κρέας πάντως, από κανένα χασάπη εμπιστοσύνης. Όσο για το κρασί, ρώτησα τον προσωπικό μου σομελιέ στη Λυών και μου είπε:<br /><br />"Προσωπικά, θα έλεγα μια καλή Νάουσα, αλλά συνήθως προτιμώ κάτι της περιοχής (από κει που είναι η προβατίνα)"<br /><br />Άντε, στον αφρό σας έχουμε! :Ρ<br /><br />(Μην ξεχάσεις να μας πεις πώς βγήκε και ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε)Δημήτρηςhttps://www.blogger.com/profile/06169447552457996662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7769215284718928408.post-79165098437417531152013-11-22T10:58:54.894+01:002013-11-22T10:58:54.894+01:00γεια το σχολιο θα ειναι ασχετο με το post, θελω τη...γεια το σχολιο θα ειναι ασχετο με το post, θελω την βοηθεια σου: φετος το πασχα θα πρεπει να ψησω προβατινα (εχασα στοιχημα) και απο ψησιμο ξερω μονο ψαρια οποτε ψαχνω συνταγη (για να τους αφησω αφωνους) ή tips ευχαριστώ <br />Λιλα <br />πστ αν υπαρχει και βοηθεια στο τι κρασι να σερβιρω καλοδεχουμενη ευχαριστω πολυAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7769215284718928408.post-58757447632950079632013-11-17T12:26:03.440+01:002013-11-17T12:26:03.440+01:00Ακγιβώς!Ακγιβώς!Δημήτρηςhttps://www.blogger.com/profile/06169447552457996662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7769215284718928408.post-49357302187501982272013-11-17T12:23:16.689+01:002013-11-17T12:23:16.689+01:00Γον; Όπως Γον Γουίζλι στον Χάγι Πότεγ;Γον; Όπως Γον Γουίζλι στον Χάγι Πότεγ;Ο σκύλος της Βάλια Κάλνταhttps://www.blogger.com/profile/13204536583146075916noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7769215284718928408.post-63345856894256697962013-11-16T17:00:58.273+01:002013-11-16T17:00:58.273+01:00Κοτ ντι Γον βιλάζ αβέρτα. Ωραία κρασά.Κοτ ντι Γον βιλάζ αβέρτα. Ωραία κρασά.Δημήτρηςhttps://www.blogger.com/profile/06169447552457996662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7769215284718928408.post-70041365610371478452013-11-16T16:43:55.200+01:002013-11-16T16:43:55.200+01:00Ωρε, αμπέλια! Κάνα κρασάκι τ΄ς προκοπής έχετε σα&#...Ωρε, αμπέλια! Κάνα κρασάκι τ΄ς προκοπής έχετε σα'πέρα ή με Μποζολέ (μον κύλ) Νουβώ τη βγάζετε;Ο σκύλος της Βάλια Κάλνταhttps://www.blogger.com/profile/13204536583146075916noreply@blogger.com