...πλέον γνωστή και ως La Brebis!

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011

Συνταγή

Την Κυριακή έφαγα κουνέλι στη σούβλα με γέμιση τυρί και προβατίνα. Έχουμε ξεφύγει μου φαίνεται...

4 σχόλια:

  1. Την Κυριακή ε;εδώ κολλάει το περί ορέξεως...καλό ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγρινιώτης και γνώστης από χοντρά κρέατα. Μόλις έβγαλα το Χαρτόδεμα, που περιέχει 3 κιλά.
    Για το ψήσιμο στα κάρβουνα, η συνταγή σου είναι πολύ σωστή.
    Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή