...πλέον γνωστή και ως La Brebis!

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Γευστικές υπερβάσεις


Ο αέρας και το κρύο δε λεν να κοπάσουν έξω, οι σωλήνες του νερού δε λεν να ξεπαγώσουν οπότε καινούριες βόλτες γιοκ! Αντ'αυτού θα βάλω τρεις φωτογραφίες από ένα σατανικό έδεσμα που συνάντησα τις πρώτες μέρες εδώ και ήταν ζήτημα τιμής να το δοκιμάσω. 

Όταν είναι στα κουπάκια τους δεν
φαίνονται και πολύ ελκυστικά...


Όταν βγουν κεντρίζουν την περιέργεια...


...όταν ανοίξουν στη μέση ψάχνεις μανιασμένα το ψωμί!

Υπόψιν ότι το ζελεδάκι δεν είναι από λίπια αλλά είναι συνήθως κάποιος ζωμός λαχανικών μετά την προσθήκη ζελατίνης.

Τσοκορέλο αυτό ήταν για σένα!

4 σχόλια:

  1. Χαχαχαχα δύσκολα μου βάζεις...
    Τερίνες νομίζω τα λένε αυτά μέσα σε ζελεδοειδή...
    Αυγό με ζαμπόν γύρω γύρω...

    Και στο ζελέ τι γεύση έδωσαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ντομάτα και μαϊντανό... το ζελέ αλμυρό; (πήζει το αλμυρό ζελέ άραγε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oeufs en gelee τα λένε εδώ πέρα. Αν το βάλεις στον γούγλη θα σου δώσει αποτελέσματα. Το ζελεδάκι είχε σχετικά ουδέτερη γεύση. Ήταν πάντως ελαφρώς αλμυρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή